Circus jeugdherbergen

Circus jeugdherbergen

Een echt circusleven.

Welkom in de fascinerende wereld van het circus. Acrobaten, dierentemmers, jongleurs, vuurvreters, fakirs, clowns en goochelaars ontmoeten elkaar in onze circusjeugdherberg in Nettetal-Hinsbeck met zijn originele circustent, de jeugdherberg in Bad Münstereifel en de jeugdherberg in Hellenthal. Tijdens hun vakantie leren de kinderen onder deskundige leiding alles over het echte circusleven. Zo doen ze waardevolle ervaring op, ontwikkelen ze teamgeest en wordt hun zelfvertrouwen versterkt.

 

Nettetal-Hinsbeck.

Hier vinden de populaire circusvakanties voor jongere gasten van 6-9 en 10-14 jaar plaats. Onze ervaren teams van verzorgers staan 24 uur per dag klaar voor de kleintjes en het geweldige vrijetijdsprogramma zorgt ervoor dat heimwee tot het verleden behoort. Gezinnen kunnen ook deelnemen aan ons vakantieprogramma en iedereen draagt bij aan het kleurrijke programma in de mang. Het absolute hoogtepunt voor onze jonge artiesten is altijd het grote slotgala met genodigden. Hier moeten ze hun plankenkoorts overwinnen en laten zien wat ze hebben geleerd. De kinderen zijn zeker van een beloning - een daverend applaus vanaf de tribune.

Ook onze circusprojectweken voor scholen en groepen worden zeer goed ontvangen. Onder begeleiding ontwerpen ze ook hun eigen kostuums en bouwen ze hun eigen decors.

 

Bad Münstereifel

Ook hier zijn jonge en oude artiesten van harte welkom. Terwijl schoolklassen hun eigen circusprogramma samenstellen, kunnen gezinnen tijdens hun circusvakantie kiezen: rugzak of schijnwerper? Sommigen trekken hun clownsneuzen aan, anderen rijgen hun wandelschoenen aan en ontdekken met een ervaren gids het prachtige landschap van de Eifel - 's avonds heeft iedereen veel om over na te praten!

 

Hellenthal

Ons overdekte hoge touwenparcours wordt een hoog touwen circus. De jonge artiesten vliegen goed gezekerd tot tien meter diep in de ring en verdienen applaus en zelfvertrouwen. Met plezier en gemak ontwikkelen onze jonge gasten tijdens hun circusvakantie een nieuw lichaamsbewustzijn en verdiepen ze hun sociale vaardigheden.

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq