In één oogopslag:

 

  • Prachtige locatie in het natuurpark
  • 14 kamers met acht bedden, 6 kamers met twee bedden, 2 kamers met zes bedden
  • 5 vergaderzalen
  • Barbecue en kampvuurplaats
  • 10 gratis parkeerplaatsen

 

 

Omgeving

Onze moderne herberg is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers die hun vakantie willen doorbrengen in het natuurpark Maas-Schwelm-Nette. In dit unieke landschap is veel te beleven en toch kom je snel tot rust. Veel van onze gasten gebruiken de jeugdherberg als uitvalsbasis voor hun wandel- en fietstochten. Talrijke routes leiden door de Nederrijn en naar Nederland. De kleine middeleeuwse burchtstad Brüggen trekt ook veel bezoekers dankzij de interessante geschiedenis en de romantische sfeer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
< >
 

Onze herberg

Familievakanties, groepsreizen of schoolreisjes – iedereen voelt zich thuis in onze gezellige herberg. De kleintjes “werken” in de knutselruimte, de voetballiefhebbers spelen op het voetbalveld en er zijn ook muziekinstrumenten beschikbaar.

 

Onze jeugdherberg is door de ADFC (Allgemeiner Deutscher Fahrradclub e.V.) erkend als fietsvriendelijke accommodatie. Dit betekent dat je in de buurt van de jeugdherberg fietsen kunt huren en up-to-date kaarten en gereedschap voor kleine reparaties krijgt. Muziekgroepen maken graag gebruik van onze jeugdherberg om in een ontspannen sfeer te repeteren. Naast de vijf repetitieruimtes waarderen zij vooral de uitstekende akoestiek van de inkomhal. Hier kun je je verheugen op verschillende gratis concerten – uiteraard alleen op vaste tijden.

 

Contact

Tel.  +49 (0)02163 888240

Fax  +49 (0)02163 8882410

brueggen@jugendherberge.de


Boeken
©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq