In één oogopslag:

 

  • Ligging direct aan het Xantener Südsee.
  • Veel kamers met uitzicht op het meer
  • Milieuvriendelijk verwarmingssysteem en zonnesysteem
  • Alle kamers hebben een eigen badkamer
  • 1 achtpersoonskamer, 12 vijfpersoonskamers, 45 vierpersoonskamers, 2 driepersoonskamers, 16 tweepersoonskamers.
  • 2 rolstoelvriendelijke kamers
  • 236 bedden in 66 kamers

 

 

Omgeving

Onze jeugdherberg in Xanten ligt direct aan het meer de Xantener Südsee. De maritieme sfeer trekt vooral actieve gasten aan met tal van aantrekkelijke watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen, duiken en waterskiën. Vooral gezinnen waarderen de professionele begeleiding door de sporttrainers. Ook het “Adventure Park Xanten” en het recreatiecentrum in de directe omgeving bieden tal van mogelijkheden voor een actief sociaal programma. Bij mooi weer kun je hier fietstochten en wandelingen langs de Nederrijn maken.

 

Met zijn indrukwekkende reconstructies van Romeinse gebouwen, de ruïnes, het Romeins Museum en de multimediatentoonstelling is het Archeologisch Park Xanten een waar paradijs voor vrienden van de Romeinse geschiedenis. Het huis is gunstig gelegen aan de rand van het luchtkuuroord Xanten, op 3 km afstand van het middeleeuwse stadscentrum en het station.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
< >
 

Onze herberg

De jeugdherberg is vooral populair bij groepen en gezinnen door de geweldige locatie en de 45 comfortabele vierpersoonskamers. Negen goed verlichte repetitieruimtes bieden koren en ensembles ideale repetitieomstandigheden dankzij hun uitstekende akoestiek. Als gastheer voor creatieve bijeenkomsten is ons huis jouw partner voor seminars, workshops, conferenties en teamevenementen.

 

Conferentiegasten in de jeugdherberg van Xanten vinden uiteraard een hoge standaard aan conferentieapparatuur. Geavanceerde conferentietechnologie en internettoegang in alle seminarruimten garanderen optimale werkomstandigheden. Ook fietsers profiteren in de “Bed & Bike“-accommodatie van vele voordelen – niet voor niets zijn wij door de ADFC (Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club e.V.) gecertificeerd als fietsvriendelijke accommodatie. Onze accommodatie is overigens niet alleen modern en betaalbaar, maar ook milieuvriendelijk. Het milieuvriendelijke verwarmingssysteem levert bijvoorbeeld gratis zonnewarmte voor warm water.

 

Contact

Tel.  +49 (0)02801 98500

Fax  +49 (0)02801 985010

xanten@jugendherberge.de


Boeken
©2024 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq