Leerzame jeugdherbergen

Leerzame jeugdherbergen

Ontspannen leren.

Niet iedereen wordt geboren met een goed gevoel voor talen en soms is het gewoon wat moeilijker om een vreemde taal te leren. Dat is perfect in orde en niets om je zorgen over te maken. Helaas valt het plezier in Engelse les of bijles Engels soms weg. Het is bekend dat je beter leert als je wilt leren en niet hoeft. Wij in de Rijnlandse jeugdherbergen proberen het gewoon vrijwilliger en leuker te maken. Daarom combineren wij in onze vakantieprogramma's plezier, actie en leren.

In onze vakantieprogramma's "Engels" verbeteren leerlingen tussen acht en veertien jaar spelenderwijs hun Engelse vaardigheden. Of het nu gaat om cool in het Wilde Westen, actievolle denksporten of een ontspannen avontuurlijke vakantie - Engels leren kan en moet leuk zijn:

 

Jeugdherberg Monschau-Hargard: Wild Wild West

Jeugdherberg Nideggen: Engelse plezierweek

 

Je stopt nooit met leren.

Het vakantieprogramma van Jeugdherberg Neuss-Uedesheim, gelegen in de Rijnweiden, laat zien dat je soms eerst iets over jezelf moet leren om meer te kunnen bereiken - ook op school bijvoorbeeld. Maak je geen zorgen, het is allemaal heel informeel en je kunt weer aan lichaamsbeweging doen met slacklining, yoga of voetbal. Onze jeugdherberg Gut-drauf in Lindlar biedt twee programma's aan: in "Move@Media" leer je animatiefilms maken op de computer. In het "Girls Camp" is het "Only for Girls". Hier zijn ze onder elkaar op vakantie en is het motto "Feel good" in al zijn variaties.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze aantrekkelijke, educatief ondersteunde vakantieprogramma's waar ouders hun kinderen met een zuiver geweten op vakantie kunnen sturen. Hier vindt u wat de Rijnlandse jeugdherbergen nog meer bieden

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq