Watersport jeugdherbergen

Watersport Jeugdherbergen

Sport en plezier voor waterratten.

Een gezinsvakantie, een schoolreis, een jongerenretraite of een groepsreis - dankzij hun ligging aan een meer of rivier bieden veel jeugdherbergen in het Rijnland de allerbeste voorwaarden voor een watersportvakantie. Hier kun je naar hartenlust zwemmen, kajakken, kanoën of waterskiën, zeilen of zelfs duiken. Actieve vakantiegangers komen hier dus aan hun trekken. Voor de kanotochten werkt ons serviceteam samen met een ervaren en professionele programma-aanbieder. Zij organiseren de hele tocht - een allround zorgeloos pakket voor onze gasten.

 

De droom van de Zuidzee.

Natuurlijk is onze watersport-jeugdherberg in Xanten aan de Zuidzee een hoogtepunt voor alle watersporters. Bijzonder populair zijn de educatief begeleide 3- en 5-daagse verblijven voor schoolklassen. Hier proberen de leerlingen in een ontspannen sfeer de verschillende watersporten uit. Gezinnen kunnen zich verheugen op hun eerste duikervaringen en catamaranzeilen.

 

Kwaliteitstijd inbegrepen.

Avonturen- en zwembaden zijn bijzonder populair bij kinderen. Naast waterglijbanen, speelplaatsen voor de allerkleinsten of stroomkanalen zijn er ook steeds meer aanbiedingen voor volwassenen zoals massages of sauna's in de moderne faciliteiten. Veel zwembaden liggen in de buurt van onze jeugdherbergen in het Rijnland.

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq