Muziek jeugdherbergen

Repeteren in het Rijnland

Geef uw repetitiewerk een nieuwe impuls en beleef met uw muziekgroep een bijzonder muzikaal evenement in de muziek jeugdherbergen. Voor uitgebreide informatie kunt u de brochure "Koren & Muziekgroepen" downloaden. Hierin vindt u alles wat u moet weten over repetitieruimtes, instrumenten en uitrusting voor uw verblijf in een muziekjeugdherberg.

 

Eenvoudig & goed geregeld - onze muziekarrangementen

Repetitieruimte, accommodatie, catering - bij ons is alles inbegrepen. Wij bieden een voordelig muziekpakket om het plannen en berekenen van je muziekreis nog eenvoudiger te maken. Je verblijft in vier- of zespersoonskamers, vaak met eigen douche en WC. Tegen een meerprijs kunt u ook één- of tweepersoonskamers boeken, indien beschikbaar. Naast onze arrangementen bieden de Music Youth Hostels natuurlijk ook tal van mogelijkheden om individuele arrangementen samen te stellen.

 

"De klassieker" - driedaags muziekarrangement

Dit aanbod van alle 15 muziekjeugdherbergen garandeert groepen vanaf 20 personen een servicepakket met 2 overnachtingen, volpension, beddengoed en 1 repetitieruimte tegen aantrekkelijke prijzen. Voor slechts € 56,40 per persoon scheppen we de voorwaarden voor veel plezier en creatief repeteerwerk. Als een partituur kunt u ook extra aanbiedingen orkestreren: een voordelig drankarrangement, koffie & cake in de pauze, het gebruik van een externe repetitieruimte of een repetitiespecial - allemaal geen probleem. Wij doen u graag een passend aanbod. In het laagseizoen wordt het nog interessanter: veel muziekjeugdherbergen bieden dan bijzonder aantrekkelijke prijzen.

 

De "Durchstarter" - tweedaags muziekarrangement

Wil je meteen na aankomst aan de slag? Met ons aanbod vanaf € 45,90 per persoon kun je al om 9 uur 's ochtends beginnen met repeteren. Het arrangement omvat een tweede ontbijt op de dag van aankomst en een lunch op de dag van vertrek, 1 repetitieruimte, 1 overnachting in een gedeelde kamer, volpension en beddengoed. Dit aanbod is te boeken voor groepen vanaf 20 personen in negen muziekjeugdherbergen. In het laagseizoen kunt u profiteren van bijzonder gunstige "Durchstarter"-prijzen. Extra aanbiedingen zoals een drankarrangement of een late check-out om 17.00 uur kunnen eenvoudig worden toegevoegd en gecombineerd met een muziekarrangement naar keuze.

Naast de muziekarrangementen bieden wij ook individuele arrangementen voor uw repetitieverblijf. Neem gewoon contact met ons op!

Service voor muziekgroepen

Wat alle muziek jeugdherbergen gemeen hebben is de individuele service voor muziekgroepen en koorleiders, die u al voor uw verblijf in de vorm van uitgebreid advies ter beschikking staat. Of het nu gaat om repetitietijden, vrijetijdsbesteding of catering afgestemd op het repetitieritme - wij hebben altijd een open oor voor individuele wensen.

Vrijetijdsmix

De muziekjeugdherbergen bieden niet alleen ideale omstandigheden voor intensieve repetities, maar ook aantrekkelijke mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding tussen de repetitiefasen door. In het hoge touwenparcours, aan de tafeltennistafel, in de wellnessruimte of tijdens excursies in de natuur - de "openluchtrepetities" ronden het verblijf af en maken de 16 muziekjeugdherbergen in het Rijnland tot aantrekkelijke partners.

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq