Schoolreis Duitsland

Een succes verhaal van meer dan 100 jaar!

Van de Eifel tot het Roergebied, van de Nederrijn tot het Bergisches Land: het aanbod aan schoolreizen in het Rijnland van Duitsland is net zo gevarieerd als de regio's en steden zelf. Of je nu nieuwe klassen wilt laten kennismaken of informatieve beroepsoriëntatieworkshops voor oudere klassen wilt organiseren, een schoolreis in Duitsland is gevuld met actie en avontuur bij onze jeugdherbergen.

Bij het organiseren van je volgende schoolreis in Duitsland kan je rekenen op onze expertise. We begrijpen de uitdagingen waar je mee te maken hebt, en daarom staan we klaar om je volledig te ondersteunen bij het plannen.

Dat ons netwerk, bestaande uit in totaal 32 jeugdherbergen, veel meer is dan een veilig dak boven je hoofd, wordt duidelijk wanneer je een kijkje neemt in ons gevarieerde schoolreisprogramma. Vele daarvan dragen zegels als "Supporting the Primary School Curriculum", "Supporting STEM" en "Supporting ESD".  Als buitenschoolse leer- en onderwijslocaties streven al onze herbergen en hostels naar intensieve, maar vooral duurzame leerervaringen voor het dagelijkse schoolleven - met maximaal plezier natuurlijk!

 

Naast plezier ook educatief!

Ontvang ons gratis workbook en bereid de schoolreis tot in de puntjes voor! Klik hier voor Workbook 1 & Workbook 2.

Activiteiten en accommodaties

De verschillende regio's van het Rijnland bieden ideale omstandigheden om het hele jaar door samen als klas verschillende uitdagingen en avonturen aan te gaan - zij het in het kader van het brede scala aan culturele activiteiten of de unieke verscheidenheid aan landschappen!

Mogelijke accommodaties zijn bijvoorbeeld een gezellig vakwerkhuis op het platteland, een rustiek ridderkasteel met uitzicht op het dal of een modern stadshuis midden in de stad - waarom zou jouw accommodatie minder uniek zijn dan het klassenuitje zelf? Ons personeel ter plaatse zorgt bovendien voor gezonde en evenwichtige maaltijden en onvergetelijke ervaringen. En all-inclusive als allround service!

Boek met ons een schoolreis

Dankzij individuele programmamodules en aanbiedingen kun je gemakkelijk het perfecte, onvergetelijke avontuur voor jou en de leerlingen samenstellen! Gemotiveerde avonturiers staan ter plaatse en eventueel vooraf klaar om jou met nuttige tips te helpen bij de organisatie van de schoolreis. Met individuele wensen kan in overleg rekening worden gehouden. Het schoolreisje kun je vervolgens heel eenvoudig zelf online boeken of met ondersteuning van het ervaren team van de jeugdherberg. Je kunt natuurlijk ook altijd rechtstreeks contact opnemen met ons Service Center.

Waar wacht je nog op? Vertrouw gewoon op ons als experts bij het plannen van jouw volgende schoolreis!

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq