Schoolreis Duitsland

Een succes verhaal van meer dan 100 jaar!

Van de Eifel tot het Roergebied, van de Nederrijn tot de Bergisches: Het aanbod aan schoolreizen in het Duitsland van de jeugdherbergen en City-Hostels in het Rijnland is net zo divers als de regio's en steden van het Rijnland. Naast programma's voor nieuwe klassen om elkaar te leren kennen, zijn er ook informatieve beroepsori├źntatieworkshops speciaal voor hogere klassen. Een schoolreis in Duitsland zit bij onze jeugdherbergen vol actie en avontuur.

 

Het is gemakkelijk uit te leggen waarom het voor jou de moeite waard is om bij de planning van jouw volgende schoolreis in Duitsland op onze expertise te vertrouwen: Wij beschouwen jou als onze partner! En omdat we als het ware in hetzelfde schuitje zitten, is het logisch dat we je bij jouw planning optimaal ondersteunen.

 

Dat ons netwerk, bestaande uit in totaal 32 jeugdherbergen, veel meer is dan een veilig dak boven je hoofd, wordt ten laatste duidelijk wanneer je een kijkje neemt in ons gevarieerde schoolreisprogramma. Vele daarvan dragen zegels als "Supporting the Primary School Curriculum", "Supporting STEM" en "Supporting ESD". Als buitenschoolse leer- en onderwijslocaties streven al onze herbergen en hostels naar intensieve, maar vooral duurzame leerervaringen voor het dagelijkse schoolleven - met maximaal plezier natuurlijk!

Activiteiten en accommodaties

De verschillende regio's van het Rijnland bieden ideale omstandigheden om het hele jaar door samen als klas verschillende uitdagingen en avonturen aan te gaan - zij het in het kader van het brede scala aan culturele activiteiten of de unieke verscheidenheid aan landschappen!

Mogelijke accommodaties zijn bijvoorbeeld een gezellig vakwerkhuis op het platteland, een rustiek ridderkasteel met uitzicht op het dal of een modern stadshuis midden in de stad - waarom zou jouw accommodatie minder uniek zijn dan het klassenuitje zelf? Ons personeel ter plaatse zorgt bovendien voor gezonde en evenwichtige maaltijden en onvergetelijke ervaringen. En all-inclusive als allround service!

Boek met ons een schoolreis

Dankzij individuele programmamodules en aanbiedingen kun je gemakkelijk het perfecte, onvergetelijke avontuur voor jou en de leerlingen samenstellen! Gemotiveerde avonturiers staan ter plaatse en eventueel vooraf klaar om jou met nuttige tips te helpen bij de organisatie van de schoolreis. Met individuele wensen kan in overleg rekening worden gehouden. Het schoolreisje kun je vervolgens heel eenvoudig zelf online boeken of met ondersteuning van het ervaren team van de jeugdherberg. Je kunt natuurlijk ook altijd rechtstreeks contact opnemen met ons Service Center.

Waar wacht je nog op? Vertrouw gewoon op ons als experts bij het plannen van jouw volgende schoolreis!

┬ę2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq