Voor wie?

Voor jong en oud

Onze jeugdherbergen en City-Hostels hebben voor iedereen wel wat te bieden. Door de vele activiteiten is er voor jong en oud, grote groepen, schoolreizen, studiereizen, gezinnen en sport- en muziekgroepen genoeg te doen. Voor gezinnen met kinderen is zijn er meerdere sportieve en educatieve buitenactiviteiten. Een aantal van onze jeugdherbergen bieden repetitiezalen aan, zodat muziekgroepen zich kunnen uitleven. Ook zijn er veel fiets- en wandelroutes, waardoor de herbergen uitstekend zijn voor wandelaars en fietsers.

Ons aanbod is gericht op:

  • Jongeren en kinderen
  • Gezinnen
  • Schoolklassen
  • Groepen
  • Studenten

 

  • Muziekgroepen
  • Sportgroepen
  • Individuele reizigers
  • Fietsers

Schoolreizen

Van de Eifel tot het Roergebied, van de Nederrijn tot het Bergisches land: het aanbod aan schoolreisjes van de jeugdherbergen en City-Hostels in het Rijnland is net zo divers als de regio's en steden van het Rijnland. Naast programma's voor nieuwe klassen om elkaar te leren kennen, zijn er ook informatieve beroepsoriëntatieworkshops, vooral voor de hogere klassen.

City Hostel Düsseldorf

Groepsreizen

Breng een weekend door met vrienden, andere gezinnen of met je sport- en recreatiegroep. De jeugdherbergen en City-Hostels in het Rijnland hebben een aantrekkelijk aanbod van spannende activiteiten voor groepen vanaf 10 personen samengesteld. Klimmen in het hoge touwenparcours, kanovaren op de Rur of op moordjacht in de Eifel - met een keuze uit meer dan 100 avontuurlijke modules is er zeker iets voor elke groep.

Familievakantie

Gezinnen zijn altijd welkom in de jeugdherbergen en City-Hostels in het Rijnland. Hier vinden ze natuur & cultuur, beweging & avontuur, kindvriendelijke accommodaties en veel vakantie voor weinig geld. Het dagelijkse leven achter je laten en nieuwe lievelingsplekken ontdekken: dat alles vind je bij onze jeugdherbergen in de mooiste regio's van Duitsland. Laat je door ons inspireren en verzeker je nu van de speciale gezinsaanbieding!

Rolstoelvriendelijk

Of het nu gaat om een vakantie, een schoolreisje of een conferentie: In veel jeugdherbergen en City-Hostels in het Rijnland zijn rolstoelgebruikers mobiel. Hier zijn bistro's, eetzalen, sanitaire voorzieningen en natuurlijk de kamers drempelvrij ingericht. Hellingbanen, liften, brede ingangen en rolstoeltoegankelijke douches met toiletten zorgen ervoor dat mensen met een beperkte mobiliteit een ontspannen verblijf hebben.

Workshops en teamtraining

Om ervoor te zorgen dat jouw educatieve evenement een succes wordt, richten onze herbergen zich niet alleen op een uitstekende conferentieservice, maar ook op thematische prioriteiten die samenhangen met de bijzondere locatie en faciliteiten. Of het nu gaat om rotsklimmen, een voedingsworkshop of een yogacursus: met onze sociale programma's bereik je een kwalitatieve meerwaarde voor jouw evenement. En meer nog: ze zorgen voor nieuwe impulsen en bevorderen de teamgeest!

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq