Eifel

Het land waar water en vuur elkaar ontmoeten

Het strekt zich uit tussen Aken in het noorden, Trier in het zuiden en Koblenz in het oosten. Onze jeugdherbergen in de Eifel bevinden zich in de Noord-Eifel, het deel  dat in NRW ligt. In harmonie met de natuur bieden onze jeugdherbergen een prachtige afwisseling, van middeleeuwse kastelen en de internationale flair van de keizerstad Aken, tot een hoog klimparcours en een beschermd kuuroord, tot wandelingen door de weiden en bossen van de Hoge Venen, klimmen op de rode zandsteenrotsen of wandelingen langs de rivier de Roer.

Herbergen

Bij onze herbergen is er veel variatie tussen moderne, traditionele en historische herbergen. Je kunt bijvoorbeeld in het prachtige, historische kasteel Blankenheim verblijven, of je kunt kiezen voor een moderner verblijf in de luxe herberg van Gemund Vogelsang.

Omgeving

Het natuurlandschap is zeer gevarieerd. In het Nationalpark Eifel vind je veel water, beschermde bossen en de rustende Eifelvulkaan. In het Natuurpark Zuideifel bevinden zich indrukwekkende steenformaties zoals de Teufelsschlucht (Duivelskloof).

Activiteiten

Er zijn veel verschillende activiteiten die je bij onze herbergen in de Eifel kunt doen. Zo hebben we een circus, klimparken, een escape room, goede watersport mogelijkheden en natuurlijk zijn er ook genoeg wandel- en fietspaden in de Eifel. Er is dus echt voor elk wat wils.

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq