Studiereizen Duitsland

Nieuwe culturen ontdekken: Studiereizen door Duitsland!

Van de Eifel tot het Roergebied, van de Nederrijn tot de Bergisches: het aanbod aan studiereizen in het Duitsland van de jeugdherbergen en City-Hostels in het Rijnland is even gevarieerd als de regio's en steden die het Rijnland te bieden heeft. Naast programma's die gericht zijn op het leren kennen van elkaar, bieden wij ook informatieve workshops voor beroepsori├źntatie speciaal voor hogere klassen. Onze studiereizen in Duitsland staan bol van actie en avontuur.

 

Het is gemakkelijk uit te leggen waarom het de moeite waard is om op onze expertise te vertrouwen bij het plannen van je volgende studiereis in Duitsland: wij beschouwen jou als onze partner! En omdat we als het ware in hetzelfde schuitje zitten, is het logisch dat we je bij jouw planning optimaal ondersteunen.

 

Ons netwerk, dat bestaat uit in totaal 32 jeugdherbergen, biedt veel meer dan alleen een veilig dak boven je hoofd. Dit wordt duidelijk wanneer je een kijkje neemt in ons gevarieerde programma voor studiereizen. Als buitenschoolse leer- en onderwijslocaties streven al onze herbergen naar intensieve, maar vooral duurzame leerervaringen die bijdragen aan het dagelijkse studieleven - en dat alles met veel plezier natuurlijk!

Activiteiten en accommodaties

De verschillende regio's van het Rijnland bieden ideale omstandigheden om het hele jaar door samen met studenten verschillende uitdagingen en avonturen aan te gaan - zij het in het kader van het brede scala aan culturele activiteiten of de unieke verscheidenheid aan landschappen!

Mogelijke accommodaties zijn bijvoorbeeld een gezellig vakwerkhuis op het platteland, een rustiek ridderkasteel met uitzicht op het dal of een modern stadshuis midden in de stad - waarom zou je accommodatie minder uniek zijn dan het klassenuitje zelf? Ons personeel zorgt ter plaatse bovendien voor gezonde en evenwichtige maaltijden en onvergetelijke ervaringen. En all-inclusive als allround service!

Boek met ons een studiereis

Bij ons kun je een onvergetelijke studiereis voor studenten samenstellen met behulp van onze individuele programmamodules en aanbiedingen. Onze gemotiveerde medewerkers staan ter plaatse voor je klaar om jou te voorzien van nuttige tips en advies bij de organisatie van je studiereis. Daarnaast kunnen we in overleg rekening houden met individuele wensen. Je kunt de reis zelf eenvoudig online boeken of met hulp van ons ervaren team van de jeugdherberg.

Vertrouw op ons als experts bij het plannen van je volgende studiereis!

┬ę2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq