Stad aan de Rijn

In de steden aan de Rijn

Stad aan de Rijn: De langste, waterrijkste en drukst bevaren rivier van Duitsland is altijd beschouwd als een toeristische trekpleister, maar hij dient ook als decor voor vele attracties en activiteiten voor de bewoners. De wereldsteden in het Rijnland worden door één ding verenigd: de directe nabijheid van de Rijn. Terwijl in Keulen de cultuur wordt beleefd door de Keulse taal en de Keulenaars bekend staan om hun vrolijkheid en gastvrijheid, drukt Düsseldorf zijn kenmerken uit door zijn architectuur en kunst. Bonn heeft nog steeds een sterke politieke invloed, maar ook omdat het de geboorteplaats van Ludwig van Beethoven is, is zijn muziek en werk ook overal in de stad aanwezig. In Duisburg komen water en industriële cultuur samen tot een fascinerende sfeer die het beleven waard is.

Elk van deze steden heeft zijn eigen unieke flair.

Herbergen

Alle City-Hostels en jeugdherbergen in Stad aan de Rijn zijn centraal gelegen en beschikken over de hoogste standaard aan faciliteiten van de Duitse Jeugdherberg Associatie. Alle stedentrips bestaan uit individueel te combineren belevingsmodules en regionale hoogtepunten.

Burg in Düsseldorf

Omgeving

Reizen naar de mooiste plekjes van Stad aan de Rijn. Alle steden hebben hun eigen unieke kenmerken en karakter. Düsseldorf bijvoorbeeld geldt als chique, zet trends als modemetropool en brengt creativiteit uit de hele wereld samen.

attractie in de buurt van City Hostel Düsseldorf

Activiteiten

Stedentrips zijn bijzonder populair in de bovenbouw. Bruisende metropolen als Bonn, Düsseldorf, Duisburg en Keulen behoren tot de populairste bestemmingen voor klassen- en afstudeertrips. Sightseeing, shopping en selfies voor indrukwekkende decors.

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq