Groepsreizen Duitsland

Groepsreizen in Duitsland

Plan je een team- of clubreis? Wil je de band van jouw club versterken door middel van teambuilding? Wil je met jouw band, koor of orkest een speciaal optreden voorbereiden, nieuwe stukken instuderen en het samenspel van de groep verbeteren? Of plan je een cultureel of avontuurlijk weekend met vrienden of als gezin?

Geen enkele wens blijft onvervuld.
Onze jeugdherbergen bieden niet alleen perfecte faciliteiten en jarenlange ervaring in de omgang met groepen, maar ook een geweldige service.

 

Ontdek de veelzijdigheid van groepsreizen in Duitsland!

Breng een weekend door met vrienden, andere gezinnen of met jouw sport- en recreatiegroep. De jeugdherbergen in het Rijnland hebben een aantrekkelijk aanbod van spannende activiteiten voor groepen vanaf 10 personen samengesteld.

Klimmen in het hoge touwenparcours, kanovaren op de Rur of op moordjacht in de Eifel - met een keuze uit meer dan 100 avontuurlijke modules is er zeker iets voor elke groep.

In het weekendarrangement is alles inbegrepen:

- 2 overnachtingen (vrijdag - zondag) in gedeelde kamers
- Diner bij aankomst (vrijdag)
- Volpension op de actiedag (zaterdag)
- Ontbijt op de dag van vertrek (zondag)
- één avontuurlijke module naar keuze

Kies een jeugdherberg en kies de juiste avonturenmodule voor jouw groep uit een reeks opties - met of zonder begeleidingsprogramma, halve dagen of dagactiviteiten. Na een dag vol avontuur kun je genieten van gezellige avonden in de jeugdherberg. Je hebt de mogelijkheid om een cocktailavond, een pizzaparty of een raclette gebeuren te organiseren om de dag op een ontspannen en smakelijke manier af te sluiten. De jeugdherbergen bieden groepen tal van extra's.

Muziek Jeugdherbergen

Wil je met jouw koor of orkest een bijzonder optreden voorbereiden, nieuwe stukken instuderen en het samenspel van de groep verbeteren? Dan is een repetitieverblijf in een jeugdherberg iets voor jou: 15 muziekjeugdherbergen in het Rijnland hebben jarenlange ervaring in de omgang met koren en muziekgroepen en bieden alles voor een geslaagd repetitieverblijf. Of je nu verschillende repetitieruimtes nodig heeft voor individuele en registerrepetities of een grote zaal voor de generale repetitie - hier vindt je gegarandeerd het juiste aanbod. Alle 15 muziekjeugdherbergen dragen bovendien het DJH-keurmerk "bijzonder geschikt voor muziekgroepen".

Sportgroepen

Sport houdt je fit, is leuk en bevordert de teamgeest. Daarom hebben sportactiviteiten in jeugdherbergen altijd al een bijzondere status gehad: ongeveer 400 jeugdherbergen in heel Duitsland dragen het certificaat "bijzonder geschikt voor sportgroepen" en bieden hun sportlustige gasten zo een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Samen met de Duitse Sportjugend (dsj) zijn hoge kwaliteitsnormen ontwikkeld die geschikt zijn voor wedstrijdvoorbereiding, sportklasreizen, een trainingskamp of vrijetijdssporten.

©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq