In één oogopslag:

 

  • 1 achtpersoonskamer, 12 zespersoonskamers, 6 vierpersoonskamers
  • 18 familiekamers 15 tweepersoonskamers
  • 5 rolstoelvriendelijke kamers
  • 4 repetitieruimtes
  • 164 bedden in 39 kamers
  • 25 gratis parkeerplaatsen

 

 

Omgeving

Jeugdherberg Bad Münstereifel ligt in de idyllische Oost-Eifel – de perfecte uitvalsbasis voor natuurtochten. Hier kun je nog een echt middeleeuws gevoel ervaren – het kleine kuuroord staat volledig onder monumentenzorg binnen de bewaard gebleven stadsmuren. In de levendige voetgangerszone ontdek je kleine cafés en winkels en geniet je van de romantische flair in de historische binnenstad.

 

Schoolklassen, gezinnen en sport- en vrijetijdsgroepen profiteren van de gevarieerde activiteiten in de omgeving. Het gebied rond de jeugdherberg is landelijk bekend als wandelcentrum – maar ook fietsliefhebbers komen aan hun trekken. Als bijzonder hoogtepunt biedt onze herberg 20 eigen mountainbikes aan, die door kleine en grote groepen kunnen worden gehuurd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
< >
 

Onze herberg

In onze rustige accommodatie direct naast het bos is er volop ruimte voor gezamenlijke ervaringen. Vooral gezinnen zullen zich hier thuis voelen: ruime, gezinsvriendelijke kamers met wasgelegenheid, een groot speel- en sportterrein en een steeds uitgebreider programma garanderen plezier en ontspanning voor zowel ouders als kinderen. Het schoolreisprogramma van onze jeugdherberg staat in het teken van natuur, kennis en beweging. Onze herberg is overigens een van de 15 muziekjeugdherbergen in het Rijnland waarvan de faciliteiten speciaal zijn afgestemd op de behoeften van koren en muziekgroepen. Fietsers zullen blij zijn met de “Bed & Bike” accommodatie service.

 

Contact

Tel.  +49 (0)02253 541740

Fax  +49 (0)02253 5417410

bad-muenstereifel@jugendherberge.de


Boeken
©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq