In één oogopslag:

 

  • Alle kamers met eigen badkamer
  • 42 vierpersoonskamers, 10 tweepersoonskamers
  • 4 rolstoelvriendelijke kamers
  • Multifunctionele zaal/discozaal
  • 188 bedden in 52 kamers

 

 

Omgeving

Nideggen is een klein stadje met gezellige straatjes, leuke cafés en goede winkelmogelijkheden. Onze herberg ligt op een toplocatie direct naast het Nationaal Park Eifel. Hier vindt je ook de machtige rode zandsteenrotsen, die klimliefhebbers aantrekken. Met zijn idyllische en talrijke bosgebieden is de omgeving een waar paradijs voor natuurliefhebbers en sportievelingen.

 

Dankzij de perfecte ligging is Jeugdherberg Nideggen het ideale uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten over de goed onderhouden paden. Kanoën, zeilen, surfen of zwemmen – watersportliefhebbers vinden hun favoriete plek op de Rur en de nabijgelegen meren. Buurland België is een populaire bestemming voor dagtochten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
< >
 

Onze herberg

Welkom in de moderne jeugdherberg in de Eifel. In de lichte, vriendelijke en comfortabele kamers met eigen badkamer voelt iedereen zich thuis – gezinnen tijdens een weekendje weg, scholieren tijdens een schoolreisje of groepen op vakantie. Vanaf het panoramaterras genieten de gasten van een uniek uitzicht op kasteel Nideggen en het dal van de Rur.

 

Het verblijf voor rolstoelgebruikers in jeugdherberg Nideggen is ontspannen en ongecompliceerd. Muziekgroepen profiteren ook van de rustige ligging van het hostel, waar ze ongestoord muziek kunnen maken in de comfortabel ingerichte repetitieruimtes met uitzicht op het groen. Als gastheer voor creatieve bijeenkomsten is onze herberg jouw professionele partner voor succesvolle seminars, interessante workshops en spannende teamevenementen. Bovendien vormen onze opleidingen voor stagiairs een perfecte aanvulling op het opleidingsprogramma van het bedrijf.

 

Contact

Tel.  +49 (0)2427 9050790

Fax  +49 (0)2427 9050799

nideggen@jugendherberge.de


Boeken
©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq