In één oogopslag:

 

 

 

  • 7 dagverblijven
  • Beachvolleybalveld, basketbalveld
  • Multifunctionele/discozaal
  • Bed & Bike” accommodatie
  • 184 bedden in 39 kamers

Omgeving

Het bos van het natuurpark Maas-Schwalm-Nette ligt direct voor de deur en nodigt uit tot fietsen of ontspannende wandelingen. De Krickenbeck Meren met het beroemde kasteel Krickenbeck zijn ook gemakkelijk te bereiken en zijn een waardevolle bestemming voor vogelaars. Fietsers zullen blij zijn met de nabijheid van de fietsroutes “NiederRhein-Route” en “Fietsallee am Nordkanal”. Rolstoelgebruikers kunnen ook genieten van de prachtige omgeving op de uitstekende rolstoelwandelroute. De populaire Nederlandse stad Venlo ligt op slechts 20 minuten rijden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
< >
 

Onze herberg

Deze moderne jeugdherberg in Nettetal-Hinsbeck combineert innovatieve architectuur met traditionele bouwmethoden. Het hoogtepunt van ons huis is ongetwijfeld de originele circustent – de perfecte plek voor kinderen, families en schoolgroepen om hun circusvakantie door te brengen. Waar anders kun je als artiest, vuurvreter, clown of jongleur je publiek zo in vervoering brengen? De luxe faciliteiten zijn bijzonder aantrekkelijk voor ouders, jongeren of conferentiegasten – zo heeft elke kamer een eigen badkamer. Sportvelden en een speeltuin nodigen uit tot ravotten en spelen.

 

Ons huis is door de ADFC gecertificeerd als fietsvriendelijke accommodatie. Fietsers waarderen de speciale service van de accommodatie “Bed & Bike”.

 

Contact

Tel.  +49 (0)02153 951720

Fax  +49 (0)02153 9517220

hinsbeck@jugendherberge.de


Boeken
©2023 DJH Rheinland e.V. - Privacybeleid | Website Buro Cinq